HOME
DIRECT CONTACT
T. 0344-66 38 86
F. 0344-66 36 66
E. Info@vlaanderenprojecten.nl
HOME ZONWERINGEN AFSLUITINGEN ONDERHOUD PROJECTEN OVER ONS PARTNERS CONTACT
Copyright © 2013 Vlaanderen projecten
Website door Norm4u
PARTNERS
ONDERHOUD
De bewegende delen van zonweringen en rolluiken hebben regelmatig onderhoud nodig. De praktijk wijst uit dat hier vaak aan voorbij wordt gegaan. Er wordt pas een gespecialiseerd bedrijf ingeschakeld als de zonwering niet meer functioneert en dan kan het te laat zijn! Hierdoor kunnen de kosten hoger uitvallen dan wanneer men regelmatig onderhoud verricht aan uw zonwering en rolluiken.

Door een periodieke controle bespaart u zich een hoop ellende. De kosten voor (preventief) onderhoud en/ of reparatie(s) brengen wij graag voor u in kaart middels een heldere offerte. Voorafgaand maken we een inventarisatie van de huidige status. Met de onderhoudsinspanning van Vlaanderen projecten bent u ervan verzekerd dat uw zonweringen en rolluiken in topconditie verkeren.

REINIGING
Wie zelf heeft geprobeerd zijn vuile buitenzonwering of jaloezieën te reinigen, zal ontdekt hebben dat dit geen gemakkelijke klus is. Het is lastig, tijdrovend en onplezierig werk waarbij uw handen het nodige te verduren hebben. Geef het aan ons uit handen en onplezierig wordt plezierig!

REPARATIE
Een niet functionerend zonnescherm, screen of rolluik geeft veel ergernis. De meest essentiële onderdelen blijken vaak vervangbaar en een simpele reparatie brengt uw zonnescherm, screen of rolluik zo weer in nieuw staat. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.